Понякога е доста сложно да изберем тоалет за зимата, особено ако трябва

...
Понякога е доста сложно да изберем тоалет за зимата, особено ако трябва
Коментари Харесай

Как зимната рокля да е красива и топла

Понякога е много комплицирано да изберем тоалет за зимата, изключително в случай че би трябвало да е по едно и също време и топъл, и елегантно тънък. Много дами изпитват усложнения при избора точно зимна рокля, с която да наподобяват женствени, без това да е за сметка на комфорта им в студеното време. Няколко специфични материи могат да трансфорат всяка рокля в онази приказна дреха, която търсите, написа ladyzone.

Кадифе

Финият искра на кадифето може да придаде грациозност на всяка рокля. То се счита за обичайната зимна материя, която има мека текстура, обгръща нежно тялото и пада на красиви, тежки дипли. Кадифето е уместно за по-официални рокли поради лекия си искра.

Рипсено кадифе

Това е оня плат, който постоянно назоваваме „ джинсов “ – кадифе на красиви, фини „ ребра “. Модата на джинсите в никакъв случай няма да отмине, и това важи освен за панталоните, а и за роклите. И рипсеното кадифе самоуверено се завръща на стилната сцена.

Роклите от рипсено кадифе са топли и меки, по-скоро с ежедневна визия. Можете да ги комбинирате с ботуши, фино поло и хубав шал. За да бъдат по-интересни, може да изберете щампован дизайн.

Вълнен туид

Вълненият туид е типично зимен плат за рокли. Това е фина материя, изтъкана от вълнени нишки – мека и приятна на досег. Традиционните цветове са естествените нюанси на сиво, черно, кафяво и зелено, които се получават от натурални пигменти, само че през днешния ден цветовата гама е в действителност разнообразна. Все отново евентуално най-често ще срещнете добре познатото, класическо „ британско каре ”. Сериозно преимущество на този плат е, че и не се мачка елементарно, което разрешава на роклята да наподобява напълно при всевъзможни условия.

Вълна и коприна

Уникалната композиция от вълна и коприна основава ужасно чувство. Топлината на вълната и мекотата на коприната в комбиниране основават меки рокли, които в добавка може да имат и прелестен искра. Освен това тази материя е дишаща.

Памук и коприна

Съчетанието от памук и коприна също е превъзходен вид за рокля. Памукът не е толкоз топъл, колкото вълната, само че е по-мек и прелестен за кожата.

Кожа

Кожените рокли са класика когато и да е на годината, само че въпреки всичко са по-подходящи за по-хладно време. Без значение дали е от естествена или от еко кожа, такава рокля постоянно е изискан и е подобаваща за разнообразни мотиви. За зимата са настоящи комбинациите с други материи, които дават благосъстояние на текстурите и повече топлота при носене. Не забравяйте обаче,че кожата изисква по-внимателна грижа.

Кашмир

Няма никакъв спор – кашмирът е измежду най-елегантните и приятни материи за зимно облекло. Качеството на кашмира се мери съгласно дебелината на материята и дължината на влакното, като по-дългите и по-тънки влакна основават по-скъп, по-мек и първокласен материал.

Фланела

Фланелените платове са изтъкани от влакна памук, вълна или синтетично целволе. Това е топъл плат, който има типични карирани шарки. Подходящ е за ежедневни рокли.

Трикотаж

Трикотажът е материя, плетена на машина. В множеството случаи е комбинация от памук и синтетични нишки, които ѝ придават приятна разтегливост. Вариантите на трикотаж са в действителност доста разнородни и като компактност, и като състав, тъй че елементарно ще откриете рокля, която да Ви харесва. Важно е  само да бъдете малко по-внимателни при поддръжката ѝ.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР